[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fillon seanca, Kuvendi vendos për ndalimin me Ligj të të rinjëve në luftërat e huajaBotapress, 23 janar

 

KUvendi I Kosvës nisi seancën e regullt, në të cilën do të shqyrtohet për herë të parë i Projektligjit për ndalimin e bashkimit në konflikte të armatosura jashtë territorit të vendit. Po ashtu do të shqyrohen edhe disa projektligje, si ai për mbikëqyrjen elektronike të personave, të cilëve u kufizohet lëvizja me vendim të gjykatës ose të panelit për lirim me kusht, Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 04/L-051 për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik, Projektligjit për përgjimin e komunikimeve elektronike. Si [ikë e fundit e rendit të ditës në seancën e sotme është edhe debate parlamentar për  migrimin ilegal të qytetarëve të Kosovës.

Menu Title