.
×

Festimet e quditshme të futbollistëveMomente që  të bëjnë për të qeshur kur sheh se si disa futbollist kanë festuar kur kanë shenuar gol.Dihet që një goool i shenuar jo vetëm që ndryshon rezultatin , por edhe mund ta qoj ekipin e tijë në fitore.

Por video në fjalë ka të bëj pas golave të shënuara nga futbollistët kur i kaplojnë emocionet dhe fillojnë të festojnë , por gjatë festës ata hasin në disa pengesa , ose rrezohën ose bëjnë ndonjë veprim qesharak, transmeton Botapress.info

Kjo video është shpërndarë shumë dhe po komentohët mjaftë shumë ,për më teper shiko videon në fjalë, transemton Botapress.

Videon mund të gjeni më poshtë:

VIDEO