.
×

Festë në familjen e Rita OrësNë familjen e Rita Orës sot ka festë, vëllai i saj Doni feston ditëlindjen.Ai mbush 21 vjet. Me një postim në llogarinë e saj në Instagram, Rita i ka uruar ditëlindjen. Bashkëngjitur me një foto Rita shkroi: ‘Urime ditëlindjen shoku im më i mirë dhe vëllai më i mirë që dikush mund ta ketë’.

Rita, Elena dhe Doni janë tre fëmijët e Vera dhe Besnik Orës.