[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimitFerizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit. Komuna e Ferizajt i ka falënderuar qytetarët pasi kanë respektuar orarin e ndalimit të qarkullimit.

“Faleminderit ferizajas, për kulturën, vetëdijen ta mbroni shëndetin tuaj e të bashkëqytetarëve e respektimin e udhëzimeve të kompetentëve”.

 

Menu Title