[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Femrat preferojnë madhësinë, jo gjatësinëNjë studim i ri, mund të jetë qetësues për meshkujt, të cilët janë të vetëdijshëm për madhësinë e organit të tyre gjenital.

41 gra vëzhguan modele penisësh të të krijuara nga një printer 3D. Modelet ishin në ngjyrë të kaltër dhe varionin nga 10 cm të gjatë me perimetër 6 cm deri te 21 cm të gjatë me perimetër 17 cm. Atyre iu kërkua të zgjidhnin se cilin nga 33 modelet do të preferonin për një partner, me të cilin do të takoheshin vetëm një herë dhe cilin tek një partner afatgjatë.

https://youtu.be/e-bq4eHBb7E

Menu Title