.
×

Fatmir Limaj: Ne duhet ta nxjerrim vendin nga ngërrqi 

Lideri I Nismës tregon që ratifikimi I demarkacionit është një projekt I verifikuar po që nëse do të ketë fakte të reja atëher do të arrijmë në  një konsensus tjetër të drejtë me Maqedoninë.

Ne duhet ta nxjerrim vendin nga ngërrqi dhe këtë duhet ta realizojmë të gjithë së bashku, shton më tutje Limaj, shkruan Botapress.info

Kjo është një mundësi që duhet ta shfrytëzojmë për të mirën e popullit.

Ai fton deputetët që të votojnë pro kësaj marrëveshje duke krijuar mundësi për vendin./Botapress.info/