[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fatime Kalimashi: Lexoni poezinë e mos e shikoni fotografinëPo nuk e lexove poezinë
Mos e pëlqe fotografinë
Fotografinë mos e pëlqe
Nëse vargjet nuk m’i njeh

Po lexove vargun e poezisë
Do ta njohësh dhe shpirtin tim
Thonë poetët ndjejnë nga larg
Kush më shumë e kush më pak

Vargu im është pasqyrë
Që ta shohim veten më mirë
Poezia është frymëzim
Është mesazh ka një qëllim

E ju miq kush do ta lexoni
Poezinë e të shkretit poet
Mbani mend kah do që shkoni
Vargu i tij është amanet

Vargu im është këshillë
Është ilaç për të mirë
Plagën e shpirtit iu shëron
Jetën tuaj iu ndryshon

Kështu shpreh ndjenjat e mia
Duke shkruar vargje në poezi
Është një ndjenjë nga Perëndia
Kur më vjen as vet nuk di

FK
21.03.2020

 

Menu Title