.
×

Fakete Rexha: Shabani, Viagra dhe Papagalli 

Shabani blenë viagra, e para se ta merrte

ia jep papagallit me e provu. Pas pak ia nis

papagalli eksitohet, nxehet, e t’ia nisë me bërtit

deri n’kupë t’qiellit. Për me i ndihmu me u fresku,

Shabani e fut n’frigorifer. Kur shkon me e nxjerrë,

çka me pa? Pagalli ishte ba qull prej djersëve.

– Cka ke more që po kullojke kështu? Cka t’gjeti?

– Cka m’gjeti a? Mezi ia hapa kambet pulës,

tu i dhanë zor prej kur m’ke shti n’frigorifer.