.
×

Fadil Kajtazi: Injoranti Bilall Sherifi 

 

Bilall Sherifi merr guxim ta krahason vetën me presidentin Tramp.

Ai në debatin e sotëm në kuvend, në lidhje me demarkacionin bën analogji me premtimet elektorale të Trampit për njohje të Jerusalemit kryeqytet te Izeaelit me premtimet elektorale të disa partive për mos ta votuar demarkacionin.

 

Kjo analogji përkon me dëshirën e bretkocës për t’u mbathur me patkonj pasi i ka parë kuajt. Tramp sikur që me lehtësi ka nohur kryeqytet Jerusalemin duke i prishur shumë ekuilibra gjeopolitike dhe gjeostrategjike në Lindjen e Mesme e më gjer, ashtu me lehtësi, duke u bazuar në politikën e tij cost-benifit, një mëngjes mund të marr vendim për mos ta njohur Kosovën dhe tërheq ambasadën e vet. Nga kjo, pos tjerave do të pésojnnë keq edhe deputetët injorant, me mendje bretkoce; do të mbetën pa deputetllak!