.
×

F.Shala: Udhëheqja e Prishtinës nuk ka autoritet për qeverisjen e kryeqytetitAsambleisti i LDK-se Flamur Shala ka vazhduar te kritikoje udheheqjene  Prishtines duke e akuzuar per mungese autoriteti ne qeverisjen e vendit. Shala ka ftuar udhehqjen e kryeqytetit qe te rrespektoje normat evropiane te qeverisjes.

Ja postimi i Shales ne Facebook:

Udhëheqja e Prishtinës ka mundur të ketë, por nuk ka pasur qasje prej një autoriteti që para së gjithash qeverisjen lokale ta konsiderojë jetike për zhvillimin e demokracisë dhe për zhvillimin real të kryeqytetit. Pa këtë qasje mbi zhvillimin nuk ka avancim të parlamentarizmit dhe demokracisë. Kjo është normë evropiane e qeverisjes.