[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Esila Morina ka nevojë për ndihmën tuaj, po përballet me një sëmundje të rëndëEsila Morina e lindur më datë 25.05.2020, nga Komuna e Kamenicës, me vendbanim në fshatin Hodonoc të Kamenicës ka nevojë për ndihmën tuaj.Esila është diagnostifikuar me Tumor Gjigant në Zemër dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Prindërit Fisniku dhe Almedina, kanë dy fëmijë Reisin- tre vjeçar (i cili është i prekur me Sindromën Down), si dhe Esilën 5 muajshe.

Vajza do të trajtohet në spitalin e Turkisë, pas kimioterapise do të operohet.Për shkak të kushteve ekonomike dhe pamundësisë për mbulimin e shpenzimeve, prindërit bëjnë apel për ndihmë financiare.

Për detaje tjera do te njoftoheni ne vazhdimësi.

Ndihmat mund të dërgohen në këto të dhëna:

Xhirollogaria për Kosovë:

Emri dhe mbiemri: Almedina Morina

Raiffaisen Banka

Nr. i xhirollogarisë: 1507001006056860

Xhirollogaria për Evropë:

Beneficiary’s name: Almedina Morina

SËIFT code: RBKOXKPR

IBAN XKO51507001006056860

Bamirës Zoti ju shpërbleftë!

D E T A J E

Menu Title