.
×

Erona Tasholli, krijuesja e re qe perhapë frymen shqiptare ne Letersine GjermanofoneAjo eshte fare e re, e rritur dhe e shkolluar ne Gjermani. Por me pasionin per shkrimin imagjinativ, tashme ka depertuar ne jeten kulturore dhe ne shtypin gjerman, duke u bere nje ze shqiptar me shkrimet origjinale ne fushe te letersise!
Javen qe vjen, Erona do te moderoje nje mbremje letrare dhe do te jete pjese e saj me punimet oroigjinale, per çka edhe sot shkroi gazeta gjermane “Mein echo”.
Ne kete gazete jepet biografia dhe sukseset e kesaj shkrimtareje te re, qe me siguri, do te beje emer ne letersine gjermane me frymen e shpirtit shqiptar.Miku im shkrimtar, tashme i njdere, Ramiz Kelmendi, sa here shkruante per talentet e rinj, vente titullin qe u perdor shpesh edhe nga gazetaret e tjere:Mbajeni mend kete emer:Erona Tasholli!