[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Enver Idrizi me film të ri për fenë Islame “Islamofobia”.Enver Idrizi në emisionin Kojshia show tha se ka xhiruar disa pjesë të filmit të ri që po bëhet për fenë Islame “ISLAMOFOBIA”, ku ai spjegoi temën dhe rolin në atë filmë.

Ndiqeni për më shumë emisionin në fjalë:

Menu Title