.
×

Emocionuese: Vin Diesel këndon për Paul Walker (Video)Vin Diesel dhe Paul Walker ishin shokë në ekranë dhe jashtë tij. Vdekja e Paul Walker e ka goditur rëndë Diesel i cili filmin e fundit Furious 7 i ka kushtuar pothuajse të tërëin Paulit.

Edhe këngën kryesore të filmit “See You Again” (Shihemi përsëri). Ai në një intervistë madje edhe e ka kënduar live.