.
×

Emocionuese: Shaqir Palushi e bën me shtëpi familjen nga Istogu (Video) 

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show kanë qenë Shaqir Palushi  dhe këngëtaret Motrat Bunjaku nga Kaqaniku. Sikurse edhe në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur plot momente interesante dhe befasi.

Por një mrekulli ka ndodhur. Në mes të emsionit është shfaqur një pamje e një familje nga Istogu e cila jetonte në kushte ekstreme për jetë.

 

Gjatë emisionit, Shaqir Palushi ka pranuar ta marrë përsipër ndërtimin e një shtëpie të re për familjen e Xhafer Azemit nga Istogu.

VIDEO