.
×

Emocionohet fort Talat Xhaferi nga Plaku 80 vjeçar. Shikoni çfarë i dhuron!Plaku 80 vjeçar Aziz Morina i ka bërë një surprizë dhe dhuratë të bukur Talat Xhaferit në Kojshia Show.

Shikoni çfarë i dhuron.