.
×

El Clasico në 25 tetor, luan SuarezEl Clasico mes Real Madrid dhe Barcelonës do të zhvillohet më 25 tetor në Santiago Bernabeu. Mësohet se në ndeshjen më të madhe në Spanjë do të luaj edhe Luis Suarez, të cilit do ti mbarojë dënimi një ditë më herët. Ndeshja ndërmjet dy rivalëve të vjetër, Real Madrid dhe Barcelonës, do të zhvillohet më 25 tetor në Santiago Bernabeu në orën 18:00.