.
×

Ekskluzive: Nga Rezidenca e Ibrahim Rugovës urojnë Festën kombëtare të Dardanisë Ilire e të Shqipërisë EtnikeFamilja e presidentit historik. Dr. Ibrahim Rugova, urojnë  28 Nëntorin Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që janë. Ata nëpërmjet një  postimi në rrjetin social Facebook, në faqen  në emër të familjes të Presidentit  Dr. Rugova, kanë postuar  këtë urim së bashku me një fotografi të Rrezidencës së Presidentit Rugova , ku në  të dy anët e këtij objekti duken dy flamuj  gjigant, flamuri Dardan i ideuar nga  Presidenti Ibrahim Rugova , si dhe  flamuri kombëtarë .

rrrrrr