.
×

Ekskluzive: Blero, sapo u martova me… (Foto)Këngëtari i njohur, Blero, është siguruar që edhe një herë të tërheq vëmendjen e mediave.

Këngëtari ka treguar në Instagram se ai është martuar sërish.

Natyrisht, jo duke u martuar për njëmend, mirëpo me muzikën.

Ai në një foto ka shfaqur një femër teksa ja kap dorën, dhe ka shkruar në anglisht se ai është i martuar me muzikën.

Ehh sa polemika po shkakton ky njeri, pak kohë pasi është ndarë nga ish-bashkëshortja, Teuta Krasniqi

blero