[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edhe një skandal tjetër i BIK’ut, mishin e kurbanit e shpërndajnë me vetura që i bartin kufomatBotapress 22 Gusht – Prerja dhe shpërndarja e mishit nga BIK për festën e Kurban Bajramit është bërë në mënyra të papranueshme. Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shfrytëzoi mjetin e transportit për bartjen e kufomave për të shpërndarë mishin e kurbanëve nëpër familje.

Përfaqësues të BIK’ut në Prizren, i kanë thënë Klan Kosovës se kjo ndodhi për shkak se nuk kishin mundësi të tjera.

Për qytetarët kjo ishte e papranueshme. Ata kanë thënë se rrezikohen nga përhapja e ndonjë epidemie

Menu Title