.
×

Edhe në QKUK dekorohet bredhi për fundvit (Foto) 

Në Klinikën e Ortopedisë vaskulare në QKUK kanë filluar përgatitjet për festat e fundvitit.

Aty sot në orët e paradites është vendosur një bredh i madh dhe gjithashtu është stolisur nga punëtorët e kësaj klinike.

Më poshtë keni fotografitë e bredhit dhe atmosferës festive atje.