.
×

Edhe Arsim Bajrami rehaton njerëzit e vet në poste shtetëroreNjeriu i Arsim Bajramit të PDK’së, Florent Muqaj është emëruar nga sot edhe në pozitën anëtar i Komisionit për Buxhet dhe Financa të Këshillit Prokurorial.

Propozimin për këtë e ka bërë u.d. Kryeprokurori Sylë Hoxha, i cili është nga Prizreni, nga i njëjti qytet prej nga është edhe Florent Muqaj.