[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E zuri të dashurën që e tradhëtonte, ja çfarë i bëri..I riu nga Rusia u regjistrua se si e mori të dashurën dhe e hodhi në një kontejner të bërllogut.
Ai e akuzoi atë se ajo e kishte tradhëtuar dhe u hakmorr ndaj saj në këtë mënyrë, shkruan “Daily Mail”.

Në fakt, videoja tregon se si djaloshi mori vajzën nga shtëpia dhe e tërhoqi nëpër rrugë. Pastaj shkoi për ta hedhur në kontejner të bërllogut dhe pati sukes vetëm në herën e dytë.

https://www.youtube.com/watch?v=t6IvZorh1FU

Menu Title