.
×

E thoshte edhe Isa Mustafa për ushtrinë: S’bëjmë kompromis për ulëset e serbëveLidhja Demokratike e Kosovës e mbështet themelimin e Forcave të Armatosura, por nuk është e gatshme që për formimin e tyre të bëjë kompromise me vazhdimin e ulëseve të rezervuara për komunitetet pakicë, kështu kishte deklaruar gjatë një interviste, Isa Mustafa, kryetar i LDK-së.

 

“Sa u përket Forcave të Armatosura të Kosovës ne konsiderojmë se duhet të aprovohet ndryshimi i Kushtetutës dhe Ligji lidhur me këto Forca. Ato janë në interes të vendit. Mirëpo konsiderojmë po ashtu se nuk ka asnjë arsye që të bëhet tani kompromis, përkatësisht të bëhen pazare lidhur me Forcat e Armatosura të Kosovës”, kishte thënë ai më 28 prill, 2014 për Evropën e Lirë.

 

Më posht, e plotë:KLIKO KETU PER VIDEO