.
×

E refuzoi e dashura sepse ishte i varfër, i premtoi vetes se një ditë do të bëhej i pasur!Nga mjelës lopësh e ushqyes derrash në autorin e librit më të suksesshëm në historinë amerikane: “Arti për të fituar miq dhe pushtet”. Videoja më poshtë ju tregon se si arriti ai deri atje,transmeton Botapress.info

Ndiqeni për më shumë këtu në Botapress.info. Video mund ta shihni më poshtë :

VIDEO