.
×

E pyesin pse e mori burrin 50 vjeçar, Adelina Tahiri i shokon të gjithë me përgjigjën 

 

Adelina Tahiri qysh nga prezentimi i burrit të saj, nuk u la e qetë nga pyetjet për zgjedhjen e burrit.

 50 vjeçar dhe maqedonas, ishin dy karakteristikat që shpesh Adelina u vu në siklet, përcjell ORAinfo.

Ajo edhe sot u pyet për këtë por që në mënyrë shumë të qetë u tregoi se kështu e kishte të shkruar.

Për më shumë shik5oni përgjigjën e saj.

Imagelina