.
×

E ndjekin me mijëra persona, por pse kjo femër e suksesshme shqiptare nuk ndjek askënd në Instagram? 

Emri i saj, radhitet në mesin e grave më të suksesshme shqiptare në televizion pasi prej vitesh ka patur vulën e disa nga formateve më të suksesshme televizive në vendin tonë.

Bëhet fjalë për regjisoren e njohur Vera Grabocka.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale ku ndan me mijëra ndjekësit e saj foto e video të ndryshme si nga përditshmëria, por edhe nga profesioni.

Mirëpo çfarë bie në sy është fakti që Vera nuk ndjek askënd në Instagram. Pse vallë? Nuk dihet pse kjo zgjedhje e regjisores e cila është bashkëshortja e Timo Fllokos, dhe nënë e një vajze./BP/