[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E la vetëm për 10 minuta, ja çfarë bëri kjo vogëlusheNjë mësim për të gjithë prindërit, mos e ktheni shpinën prej tyre as për dy minuta.

Nëse e bëni, gjatë asaj kohe, fëmija juaj do të arrijë disi të shkatërrojë shtëpinë, të bëjë diçka të çuditshme ose të pikturojë tërë fytyrën madje edhe muret. Edhe prindërit e përkëdhelur duhet të tregohen të kujdesshëm.

Një gjë e çuditshme i ka ndodhur 27-vjeçarit Arron Whysall.

Babai i dy fëmijëve, ishte jashtë në kopsht i fiksuar pas një gardhi ndërsa e fejuara e tij po rregullonte flokët, duke lënë vajzën e tij trevjeçare, Olivia, të vetme në kuzhinë për vetëm 10 minuta.

Kur u kthye, ai e gjeti atë me 18 jogurtë të zbrazët para vetes. Arron e pyeti vajzën nëse i kishte ngrënë të gjitha vetë në një periudhë kaq të shkurtër dhe ajo me krenari tha “PO”, duke mbajtur ende lugën e saj.

Arron u trondit aq shumë sa nuk gjeti as fjalë për t’ia thënë vajzës së tij.

Pasi i fshiu gojën vajzës, ai ia bëri një fotografi të mahnitshme asaj dhe e postoi në Facebook, ku përfundoi duke u ndarë më shumë se 10 mijë herë.

Menu Title