[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E dhimbshme, me këto fjalë e përkujton bashkëshortja artistin Blerim Peci



Sot bëhet një vit nga shkuarja në amshim e artstit nga Mitrovica Blerim Peci. Ai ndërroi jetë pas një sëmundje të rëndë, shkruan Botapress.

Në një vjetorin e amshimit, bashkëshorjta e tij Afërdita e ka vizituar të varri dhe ka shkruar me amshim këto fjalë në murin e saj në Facebook:

Dhimbje e Krenari!

PËRGJITHMONË në zemrën time!

U takofshim sërish në përjetësi.#1vitfizikishtpatyBel

 

 

Menu Title