[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E dhimbshme: Ky fëmijë 5 vjecar po mërdhinë në qendër të Pejës, nuk e ndihmon askush!Bashkëpunëtori ynë nga Peja Afrim Gjoci i ka dërguar redaksisë tonë këto në të cilat shihet një fëmijë i moshës rreth 5 vjec që është mbështjellë më një batanije dhe që po mërdhinë në sheshin e Pejës, para godinës së Postës në qendër të Pejës, raportin Botapress.
Ky fëmijë po mërdhinë nga të ftohtit dhe nuk dihet identiteti i tij. Ndoshta dikush do ta ndihmojë këtë fëmijë.

Menu Title