[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dy pacientë me Covid 19 në gjendje të rëndëBotapress 22 Maj – Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë Faik Hoti ka publikuar raportin e përditësuar të Klinikës Infektive.Në Klinikën Infektive, janë të hospitalizuar 11 pacientë.Prej tyre të sëmurë me Covid- 19 janë gjithsej 9 pacientë.

Nga 9 pacientët e infektuar me Covid 19:
• 5 pacientë janë në gjendje stabile; • 1 pacient është me gjendje të rënduar dhe trajtohet në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si • 3 pacientë janë në Repartin e Mjekimit Intensiv duke u trajtuar (2 raste janë në gjendje të rëndë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si dhe 1 rast është në gjendje kritike dhe në ventilim mekanik).Postimi i plotë:
RAPORT NGA KLINIKA INFEKTIVE

Në Klinikën Infektive, QKUK, sot me 22. 05.2020, janë të hospitalizuar 11 pacientë.Prej tyre të sëmurë me Covid- 19 janë gjithsej 9 pacientë.Nga 9 pacientët e infektuar me Covid 19:
• 5 pacientë janë në gjendje stabile; • 1 pacient është me gjendje të rënduar dhe trajtohet në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si • 3 pacientë janë në Repartin e Mjekimit Intensiv duke u trajtuar (2 raste janë në gjendje të rëndë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si dhe 1 rast është në gjendje kritike dhe në ventilim mekanik).Klinika është në pritje të rezultateve për 2 pacientë.
(Raporti: Klinika Infektive, Autor: Dr. Sadije Namani)

Menu Title