.
×

Dy ekstremistët katolikë vazhdojnë serinë e videove me fyerje për myslimanët e KosovësPolicia e Shqipërisë ka shpallur urdhër-arrest për dy shtetas nga pjesa veriore e vendit, të cilët po bëjnë vazhdimisht thirrje dhe po fyejnë myslimanët shqiptarë nga Kosova dhe nga Maqedonia e Veriut.

Në një video që është dërguar në adresë të Gazetës Express, njëri nga ta shihet teksa përsëri fyerjet ndaj myslimanëve. Atyre u bën thirrje të mos e quajnë vetën shqiptarë por turq.

VIDEO