.
×

Dy djem këndojnë me def për mërgimtarëtVideo që po shpërndahët në internet ka marrë shumë reagime pozitive nga përdoruesit e rrjeteve sociale . Në këtë video dy djem të rinjë, këndojnë me def duke rrefyer jetën e mërgimtarëve në një far forme .

Video ka marrë shumë pëlqime dhe po shpërndahët shumë, për më teper shiko videon më poshtë, raporton Botapress.info

VIDEO