.
×

Dunga fyen rënd Argjentinën, shikojeni se si i quan narkomanë (VIDEO)Trajneri i Brazilit, Carlos Dunga, është fjalosur me shtabi teknik të Argjentinës, gjatë ndeshjes miqësore të zhvilluar në Pekin.

Nuk ka shkuar gjithçka në rregull në ndeshjen miqësore ndërmjet Brazilit dhe Argjentinës (2:0). Par përfundimit të kësaj sfide, trajneri i Seleçaos është fjalosur me shtabin teknik të Argjentinës.

Ai gjatë debatit ka prekur hundën duke ju thënë :”Edhe ju jeni sikur ai”, duke ju referuar Maradonës, i cili ka qenë përdorues i drogës.