.
×

Dua flet për Kosovën në “Time” 

Kësaj radhe 22 vjeçares nga Kosova, e famshmja ‘Time” i ka bërë një reportazh. Ajo është zgjedhur si një nga ‘Liderët e Gjeneratës së re’ e artistëve në botë.

Dua në intervistë ka folur për Kosovën, ëndrrat e saj që po i bën realitet dita-ditës. Albumi debutues i Duas është dëgjuar mbi 1.4 miliardë herë, gjë për të cilën ajo është shprehur tejet e kënaqur.

 

Në Instagram Dua ka shpërndarë një video duke treguar se në storje ajo ka folur për ëndrrat e saj, Kosovën dhe fuqinë e vajzave.

 

 

video