.
×

Dreni shokon, ky është sekreti i tij (Video)Këtë javë u shfaq episodi më i ri i “Rruga B”.

Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme. Mirëmbajtësi i ndërtesës ku jetojnë, Abazi, thërret xhaxhain e Drenit, “Axhën Rrush” për ndihmë.

Për më shumë ndiqni serialin: