.
×

Donika Kadaj-Bujupi merr një post të ri



 

 

Është konstituuar Komisioni për mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Inteligjencë (AKI),.

 

Në krye të këtij komisioni do të jetë Donika Kadaj-Bujupi , kurse Ganimete Musliu, zëvendëskryetare e parë, ndërsa Bahrim Shabani, zv/kryetar i dytë.

 

Anëtarë të komisionit të AKI-së do të jenë: Arbër Rexhaj, Anton Çuni, Teuta Rugova, Xhevahire Izmaku, Slavko Simiq, Bekë Berisha dhe Haxhi Shala, transmeton Klan Kosova.