.
×

Donik Sallova: Një kryeministri që Amerika ia refuzon vizen, populli duhet me ia dhanë “izen”!Botapress, 10 Shkurt – Opinionisti i njohur shqiptar nga Kosova dhe profesori universitaar Donik Sallova ka goditur terthorazi kryeministrin Ramush Haradinaj. Përmes një postimi në Facebook, Sollova ka shkruar se “Nje kryeministri qe Amerika ia refuzon vizen, populli duhet me ia dhane “izen”!” përcjellë Botapress.