.
×

Doni të lindni një fëmijë gjeni, ja cili është muaji i preferuar!Nëse pritjes suaj të ëmbël i vjen fundi për pak ditë, kjo do të thotë se do të sillni në jetë një fëmijë në muajin e parë të vitit. Bebet e lindura në janar i përkasin shenjës së Bricjapit apo Ujorit! Ndonëse me karaktere të ndryshme, një me këmbë në tokë, e një në ajër. aNëse një fëmijë vjen në jetë deri më 20 janar ai i përket shenjës së Bricjapit dhe do të rritet për të qenë një person i suksesshëm! Është i disiplinuar, punëtor dhe shumë i organizuar, krej e kundërta e Ujorit, një shenjë e drejtuar nga emocionet dhe instiktet, transmeton Living! Lulja e tyre është karafili dhe një lule e bardhë e cila vjen nga familja e zambakëve. Janë njerëz kreativë dhe imagjinata e tyre i kalon kufijtë e normales. Guri i tyre është garnet, një gur i çmuar i kuq, i cili simbolizon lumturinë shëndetin dhe mirëqenien. Ky gur promovon shëndetin e zemrës dhe nxit qarkullimin e gjakut. Pra nëse ndiheni të rënë moralisht, të lodhur e të pamotivuar, ky është guri që do të rrisë vetëbesimin dhe dëshirën për të qenë aktiv seksualisht. Sipas një studimi të Universitetit të Kolumbisë njerëzit e lindur në muajin janar kanë rrezik më të lartë për të zhvilluar sëmundje si diabeti tip 1 apo 2. Numri i tyre me fat është 4 dhe 22. Njerëzit e lindur në muajin janar janë natyrë shumë sportive, por janë të prirë ndaj alergjive ushqimore. Mjekët besojnë se kjo vjen nga niveli i ulët i vitaminës D marrë nga nënat gjatë shtatzënisë.