[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Donald Trump feston marrëveshjen Kosovë-Serbi, që u nënshkrua në BerlinPresidenti i ShBA’ve Donald Trump ka reaguar me tone triumfaliste për atë që Kosova dhe Serbia janë dakorduar në Berlin.

” Secili thoshte se kjo nuk mund të bëhet. Pir për herë të parë pas shume vitesh do të këtë fluturime direkte ndërmjet Serbise dhe Kosovës. Një fitore tjetër” ka shkruar Trump duke i falënderuar bashkëpunëtorët e tij Robert O’ Brien dhe Ambadadorin Grenell.

Menu Title