[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Djali i Sami Lushtakut i ka dy djalë për pensionet e veteranëve!Mërgim Lushtaku, deputeti i PDK-së, dhe njëherit djali i Sami Lushtakut ka thënë se është shumë me rëndësi miratimi i rishikimit të buxhetit.

Ai ka thënë se ky rishikim ka qenë i domosdoshëm, sepse sipas tij, planfikimi nga qeveria e kaluar, nuk ka qenë i duhuri.Lushtaku ka thënë se është gabim shumë i madh që një veteran të mos e marrë pagën e tij, për shkak të mashtruesve.

Ai ka kritikuar qeverinë e kaluar sa I përket ndërtimit të rrugës Drenas- Skenderaj.

Menu Title