[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Djali i ndërpret intervistën të ëmës redaktore në Sky News, kërkonte biskotaNë Sky News redaktorja e lajmeve ndërkombëtare, Deborha Haynes, po komentonte rreth ngjarjeve në Hong kong kur i biri pa shumë merak u kyç në program dhe i kërkoi asaj biskota. Nëna nuk u mërzit shumë dhe i premtoi dy.

Haynes nuk u duke brengosur shumë nga kjo ndërprerje dhe i premtoi të birit biskotat.

Videoja është shumë e popullarizuar dhe është parë më shumë 1.3 milionë herë në llogarinë zyrtare të Sky News në rrjetin social Twitter

Një rast i ngjashëm kishte ndodhure edhe në BBC në të njëjtën ditë e jo shumë kohë dallim mes tyre, kur fëmija i të intervistuarit ndërhynë në program.

 

Menu Title