.
×

Djali i komandat ‘Çaka’ uron ditëlindjen e Adem JasharitPatriot Drenica, djali i dëshmorit Halim Brahimi ose ndryshe i njohur si Komandant ÇAKA ka urua ditëlindjen e komandantit legjendar Adem Jashari.

Drenica me 28 nëntor, përmes një postimi në facebook ka thënë: “Urime ditëlindja komandant legjendar Adem Jashari qu edhe një herë se e hangren Kosovën”.

Me 28 nëntor të vitit 1955 në Prekaz të Skënderajt ka lindur komandanti legjendar Adem Jashari dhe ndërroi jetë me 7 mars 1998.