.
×

Disa protetues hyjnë në objektin e RektoratitPërfaqësues të OVLUÇK-së dhe studentëve kanë hyrë në objektin e Rektoratit për të biseduar me rektorin Ramadan Zejnullahu lidhur me situatën, ndërkaq para Rektoratit ka arritur edhe Njësia Speciale e Policisë së Kosovës.