[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dimri po vjen! Kush tha se shqiptarët nuk janë kreativ, shikoni shpikjen perfekte për prerjen e drurëveAshtu siç e dimë të gjithë shqiptarët anembanë botës njihen për eksperimentet e tyre të cuditshme dhe ndonjëherë edhe të pabaza dhe jo teorike.

Një kosovar ka bërë një shpikje perfekte për prerjen e druve. Duke qenë se moti i ftohtë po afron, edhe përgatitjet tashmë nga familjet kosovare kanë filluar.

E një prej tyre është treguar fantastik në mënyrën e prerjes së druve, me pak lodhje.

VIDEO

Menu Title