.
×

Digjet fabrika e vajit në PodujevëNë fshatin Lluga të Podujevës është djegur fabrika e Vajit pronë e Sylejman Konushevcit.

Fabrika Inter Kompani pronë e deshishkut ka pësuar dëme të konsiderueshme materiale, ka njoftuar Aleanca Kosovare e Bisneseve përmes një komunikate për media.

“Aleanca Kosovare e Bizneseve ju fton sot e premte më datë 20 Mars nga ora 13:00 në vizitë në Fabrikën e Vajit Ushqimor në fashtin Llugë të Podujevës, e cila ka pësuar dëme të mëdha nga Ndezja e Objektit e cila ka ndodhur sot ne orët e hershme të mëngjesit. Kallja e Objektit dhe e Teknologjise është dëm jo vetëm për fabrikën dhe pronarët por edhe për gjithë Kosovën. Prandaj ju ftojm të përcjellni per së afërmi ne ora 13:00 konferencen për media në fashtin Llugë të Podujevës në këtë Fabrikë”, ka njoftuar AKB-ja.