[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Diçka shkoi fort keq kur ky djalë provoi të lëshohet nëpër kulmKy djalë gjenial jeton në Finlandë, ndërsa ka vendosur të lëshohet me snouboard në klum, ende i përgjumshëm.

Që në pengesën e parë është përmbysur dhe ka filluar të bjerë me kokë teposhtë. Mirëpo, zoti i ruan të marrët, deri sa ata nuk mund ta ruajnë veten – kulmi është bukur i ulët, ndërsa në tokë ka shumë borë.

Është ngritur, e ka shkundur borën dhe ka vazhduar pa lëndime më të mëdha.

Shikojeni videon:

 

Menu Title