[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dhëndrrit i humbet kontrolla në dasëm, hedhë përtoke tortën dhe përplasë në dysheme shishen e shampanjësJo të gjithëve disa e dasmës, mund t’iu shkojë sipas planit. Kështu, një dhëndër i cili besohet të jetë nga Turqia nuk është se ka qenë në disponim të mirë derisa e ka prerë tortën e dasmës së tij.

Dhëndrri duket se nuk pëlqen që të tjerët t’ia servojnë tortën, derisa me shumë nxitim e ndanë atë me nusen e tij duke e hedhur përtoke thiken. Derisa muzika tradicionale ndihet në sfond, dhëndrri përplasë në dysheme një shishe me shampanjë.

Padyshim veprimet e dhëndrrit të ri nuk është se janë pëlqyer nga myzafirët e pranishëm. Përdallim nga dhëndrri, nusja duket të jetë e qetë.

Menu Title