[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Deri në 5 ore pritje në MerdareMërgimtarët që po kthehen në vendet ku jetojnë po u duhet të presin deri në pesë orë në Merdare, por për të hyrë në Kosovë po presin vetëm 15 minuta.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritja për të dalur nga Kosova përmes pikë kalimit kufitar Dheu i Bardhë është deri në gjysmë ore, kurse dhjetë minuta për të dalur.

Ndërsa në pikë kalimin Muçibabë pritja për të hyrë dhe për të dalur rezulton të jetë deri në 10 minuta.

Menu Title