.
×

Deputetët e GP LDK- së pritën në takim zyrtarin e lartë për Kosovën në Departamentin e Shtetit, z. Ilan Goodman. 

Deputetët e Grupit Parlamentar të LDK-së pritën në takim delegacionin nga Departamenti i Shtetit të kryesuar nga zyrtari i lartë z. Ilan Goodman. Në takim u bisedua për situatën e përgjithshme në vend si dhe për rolin e GP të LDK-së në proceset nëpër të cilat po kalon vendi.

  1. Avdullah Hoti në cilësinë e Kryetarit të Grupit Parlamentar të LDK-së falënderoi z. Goodman si dhe stafin e deskut për Kosovën në DASH, për angazhimin e tyre dhe mbështetjen e vazhdueshme në shtet ndërtimin e Kosovës.
  2. Goodman vlerësoi lart rolin e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe konfirmoi qëndrimin e SHBA-së për proceset e ardhshme që e presin vendin.